Η Ιστορία μου

Είμαι η Έλενα Σοφοκλέους Κωνσταντίνου και είμαι Life & Relationship Coach.

Μένω στην Κύπρο στην όμορφη επαρχία της Πάφου. Είμαι παντρεμένη και ο θεός με ευλόγησε με τρία υπέροχα παιδιά. Τα πιο πολλά χρόνια της ζωής μου ασχολήθηκα με τον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών. Πάντα όμως έψαχνα να βρω αυτό το κάτι που κάνοντας το να νιώθω το αίσθημα της χαράς και της πληρότητας. Μέσα μου ήξερα τι ήθελα αλλά δεν ήξερα πώς μπορώ να το κάνω. Τι ήταν αυτό που με έσπρωξε και έφτασα ως εδώ;

Από όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου στηριζόμουν πάντα πάνω στις δικές μου δυνάμεις. Πάντα έβρισκα  τον τρόπο να λύνω τα προβλήματα μου χωρίς να ενοχλώ και να παραπονιέμαι. Έπαιρνα αποφάσεις και ήξερα ότι ήταν θέμα χρόνου για να τις πραγματοποιήσω. Κάποιες μπορεί να έκρυβαν και κάποιο ρίσκο, αλλά ήμουν έτοιμη να δεχτώ τις συνέπειες.  Θα μπορούσα να με πω άτομο με ψηλή αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό δεν ίσχυε για όλους τους τομείς της ζωής μου. Κάπου κάτι με κρατούσε πίσω. Αυτό ήταν κάτι που με μπλόκαρε και με εμπόδιζε από το να αντιδράσω και να υποστηρίξω τον εαυτό μου. Όταν συνειδητοποίησα τι γινόταν μέσα μου και πόση ζημιά μου προκαλούσε, βγήκα από τον λήθαργο και πήρα την μεγάλη απόφαση ότι κάτι έπρεπε να αλλάξω. Έψαξα, έμαθα και χωρίς δεύτερη σκέψη βρέθηκα να σπουδάζω στην αναγνωρισμένη, διαπιστευμένη από τον International Coaching Federation (ICF) σχολή, Global Academy of Coaching. Αρχικά το έκανα για τη δική μου προσωπική εξέλιξη και βελτίωση κάποιων τομέων της ζωής μου. Ένιωσα πιο δυνατή, πιο σίγουρη, πίστεψα στον εαυτό μου και ήμουν έτοιμη να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου.

Με το τέλος των σπουδών μου ξεκίνησα την μετεκπαίδευσή μου στην IslandofΜan Academy με εξειδίκευση στις ανθρώπινες σχέσεις. Θεωρώ ότι η επένδυση στον εαυτό μας είναι θείο δώρο, και έτσι αυτό το δώρο θέλησα να το επικοινωνήσω και με άλλους ανθρώπους. Οι εμπειρίες της μέχρι τώρα πορείας της ζωής μου και οι γνώσεις που αποκόμισα με τις σπουδές μου, μου έδωσαν την ικανότητα να βοηθώ και να στηρίζω γυναίκες που είναι αποφασισμένες να αλλάξουν. Που είναι έτοιμες να δοκιμάσουν νέες ιδέες και τρόπους ώστε να αναβαθμίσουν τη ζωή τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

Αν θέλεις να πάρεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για το coaching και να ανακαλύψεις αν είναι αυτό που σου ταιριάζει, σου χαρίζω μια προσωπική συνεδρία δώρο.

Εκμεταλεύσου το δώρο της δωρεάν συνεδρίας επικοινώντας μαζί μου.

Κάνε το τώρα

Αρέσει σε %d bloggers: