Άλλαξε εσύ για να δεις την αλλαγή στη ζωή σου

Κάθεσαι και περιμένεις ότι κάτι θα αλλάξει. Ζεις μέσα στον πόνο τη δυστυχία την αγωνία και περιμένεις. Δεν γίνεται λες κάτι θα αλλάξει κάποια στιγμή και τα πράγματα θα αλλάξουν για μένα. Κάτι θα γίνει  και η σχέση μου με τον σύντροφο μου θα καλυτερέψει, θα έχω καλύτερη μεταχείριση τη δουλειά μου, οι άνθρωποι γύρω μου θα με σέβονται και θα με υπολογίζουν περισσότερο

 Κάποιος είπε «Δε μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα θα διορθωθούν αν αλλάξουν. Είμαι σίγουρος όμως ότι για να διορθωθούν πρέπει να αλλάξουν». Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αλλάξεις εσύ. Να κάνεις αυτό που φοβόσουν. Αυτό που πάντα ήξερες ότι αν είχες τα κότσια να κάνεις θα ήσουν ευτυχισμένη. Φοβόσουν την απόρριψη. Φοβόσουν ότι δεν θα ήσουν πια ο καλός άνθρωπος που ήξεραν αν έκανες κάτι διαφορετικό από αυτό που περίμεναν από εσένα. Με αυτό τον τρόπο απέρριπτες εσύ η ίδια τον εαυτό σου ξανά και ξανά. Αν όμως ονειρεύεσαι κάτι διαφορετικό από αυτό που βιώνεις πρέπει να ξεβολευτείς και να κάνεις κάτι διαφορετικό. Να κάνεις αυτό που φοβάσαι. Το άβολο, το δύσκολο, το διαφορετικό. Ένα βήμα κάθε φορά αργά σταθερά και μπροστά. Είναι σημαντικό!!! Όχι πισωγυρίσματα!!!.

Ο μεγάλος δάσκαλος και συγγραφέας προσωπικής ανάπτυξης Jim Rohn είπε χαρακτηριστικά: «Παλιά έλεγα ότι ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα. Μετά έμαθα ότι ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα για μένα είναι να αλλάξω εγώ».

Έλενα Σοφοκλέους Κωνσταντίνου

Life & Relationship Coach

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: